Блог Сашка Ткаченка
  • Методичка для лідера

    «Почни з Чому» – світовий бестселлер відомого бізнес-консультанта, оратора й письменника Саймона Сінека. Книга вчить керуватися в усьому власним покликанням, досягати успіху та ефективно будувати команду послідовників. Усе це на прикладах титанів: Стіва Джобса, Мартіна Лютера Кінґа, братів Райтів.

    7
  • Алло, Привид на дроті

    «Листи з того світу» – дебютна книжка львів’янина Сергія Бута. Отримавши на конкурсі «Коронація слова — 2014» спеціальну відзнаку, автор блискавично без спец-підготовки потрапив на професійний письменницький батут.

    3
  • Як стати отаманом

    «Справа отамана Зеленого» - 47-ма, але вже далеко не найновіша книга українського автора, журналіста та сценариста Андрія Кокотюхи. Читачеві пропонують зануритися у криваві події 1919 року, коли надія на вільну Україну була ще реальною.

    21
  • Все вигадка, все ілюзія, все Астра

    Психотрилер «Астра» - нова книга Олександра Михеда у якій автор не багато не мало береться руйнувати звичне враження про світ, регулярно підігріваючи увагу читача словами, що все навколо обман та ілюзія, все Астра.

    21
  • Український бермудський трикутник

    Уявіть, що зараз, десь у чернігівській області є забута земля - реальний український бермудський трикутник. Там на одній території вживаються справжні українські козаки, неандертальці, чудовиська та аномальне явище «мара», яке здатне оживляти мертвих.

    6
  • Казки бомбосховища Олексія Чупи

    «Казки мого бомбосховища» - нова книга молодого письменника з Макіївки Олексія Чупи. Продуктивність автора вражає, адже менше ніж за рік було видано три його прозові твори.

    13
  • Фелікс Австрія, або сім років етнографічних досліджень

    «Фелікс Австрія» - новий роман династійної письменниці Софії Андрухович. Після семирічного мовчання, авторка нарешті потішила свіжим чтивом, яке з’явилося наприкінці серпня у львівському «Видавництві Старого Лева».

    4
  • «Маруся» в затінку «Чорного ворона»

    «Маруся» – новий історичний роман відомого українського письменника Василя Шкляра. Книга мала вийти ще взимку, але через буремні події на Майдані Незалежності, її появу було відтерміновано до вересня.

    47
  • Приваблива бовтанка «Жорстокого неба» Кідрука

    «Жорстоке небо» – десята художня книга тридцятирічного письменника і невтомного мандрівника Макса Кідрука.

    62

Про автора

Сашко Ткаченко

Сашко Ткаченко

Книжковий оглядач

9
Останні публікації:

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему