Розмір тексту

За критику Ямщикової на сесії (через аферу з ел.квитком та ФАРГО), Владу Співак викликають на допит!

Як ви думаєте для чого Ямщикова на кожній сесії виділяє по 5 мільйонів поліціі? Ось для чого!

Одразу після сесії о 20.00  до Влади Співак зателефонував слідчий і вимагав прибути до відділку для допиту. Відкопали одну із сфальсифікованих справ. У розмові слідчий дав зрозуміти, що це відповідь Ямщикової на критику під час сесії. Буквально сказав так: «…прийдіть ще тут у мене в кабінеті повиступаєте, у вас так гарно на сесії виходило…»

Це не вперше поліція та тарифна мафія, за підтримки Ямщикової - яка їм регулярно виділяє то 5 то 10 мільйонів із бюджету, тиснуть на нашу партію. 

До цього після початку нашої боротьби проти тарифів - відбулися десятки обшуків, порушено 15 справ, довели до смерті однопартійця та члена політради.  

Наша відповідь мафіі не змінна: ми НІКОЛИ не зупинимося. Ми боремося і перемагаємо. Тільки за цей тиждень виграно 3 суди і сотням тисяч людей буде перераховано тарифи 100%.

Влада Співак волонтер номер 1 Полтавщини яка залучила громаді більше 1 мільйона доларів тільки за поточний рік, забезпечила генераторами місто. 

А що Ямщикова: побиті дороги, корупція у транспорті, сніг по коліна, відкати на дронах, автопарк як у Януковича, дерибан на проектуванні. Можна продовжувати безкінечно. А тепер ще і спільний бізнес із Мамаєм на електронному квиткові. Одним словом КОРОЛЕВА ФАРГО! 

Про автора

Останні публікації:

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему