Блог Олексія Матюшенка
  • Спорт вчить бути переможцем

    Так сталося, що спорт у моєму житті займає особливе місце. Пам’ятаю себе старшокласником – тоді я вперше потрапив до тренувальної зали, яку організував наш вчитель фізкультури у підвалі школи. За спортивне знаряддя там слугували шестерні від трактора і дерев’яна лавка. Але було величезне бажання займатися спортом, бути сильним і мужнім. Тоді ж з’явилися дві великі мрії – стати переможцем на Всеукраїнських змаганнях та відкрити у Гадячі сучасний тренувальний зал. А після важкої травми, яка поставила хрест на амбіціях спортсмена вирішив стати організатором спортивних турнірів.  І зараз, працюючи керівником району, всіляко підтримую розвиток спорту.

    0
  • Гадяч стане першим районом на Полтавщині, де запрацює система електронного обліку пацієнтів

    В Гадяцькому районі стартував унікальний проект, аналогів якому не має в Україні. Кожен із 53 тисяч мешканців Гадяцького району отримає електронну картку, яка слугуватиме своєрідним ключем. За її допомогою можна буде потрапити на прийом до медичних спеціалістів, також вона буде носієм інформації про історію хвороби та процес лікування пацієнта. Все це значно спростить життя як хворим, так  і медичним працівникам.

    0
  • Сільські бібліотеки: Зберегти Не можна Знищити

    Для Гадяцького району дискусія, чи варто рятувати мережу сільських бібліотек району, має однозначну відповідь

    0
  • Оперативні служби Гадяцького району готові до боротьби із негодою

    Щоб ефективно протистояти стихії сьогодні терміново зібрали районний штаб із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

    0
  • Коротко про головні підсумки 2016 року

    Напередодні Нового року аналізуємо досягнення та прорахунки 2016-го. Вважаю, що в цілому він видався продуктивним для Гадяцької громади. Головне – є конкретний результат!

    0
  • Зберегти культуру та відкрити нові таланти: навіщо ми модернізуємо СБК

    Порівняно із великими містами з їхніми торговельно-розважальними центрами, кінотеатрами, басейнами, спортивними закладами організувати дозвілля на селі справа не з простих. Вибір тут невеликий, а особливо у зимовий період. Чи не єдиним місцем, куди можна піти (бари та кафетерії в розрахунок не беремо) є сільські клуби. Але, щоб народ потягся у заклади культури, треба організувати комфортні умови. Як мінімум, тут має бути тепло і затишно.

    0
  • Ставимо завдання зробити медицину доступною для людей

    Кажуть із трьох критеріїв – швидко, якісно, безкоштовно одночасно можливі максимум два. А якщо ускладнити завдання і застосувати дані критерії до обслуговування в районній лікарні, скільки тоді умов, на Вашу думку, можливо виконати? 

    0
  • Справедливі умови тим, хто генерує. І турботу тим, хто її потребує

    За два з половиною роки перебування у владі я сформував для себе власні принципи у роботі голови районної державної адміністрації. Їх і спробую донести до людей у цьому блозі. А ще відзвітувати про успіхи та перемоги, яких вдалося досягти із командою однодумців і громадою Гадяцького району

    0

Про автора

Олексій Матюшенко

Олексій Матюшенко

Депутат Полтавської обласної ради

408
Останні публікації:

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему